home   |   harta site   |   selecteaza limba: english
 
 
> Despre noi >> Despre companie

  Firma ROMDECOR CONSTRUCT promoveaza pe piata româneasca sistemele de constructii metalice din structuri usoare ale firmei ASTRON Building Systems din Luxemburg, care în cei peste 30 de ani de experienta a realizat în lume constructii, de acest tip, însumând peste 25 de milioane de m².

  Design-ul placut si modern, înalta tehnologie si calitatea au impus pe piata europeana firma ASTRON Building Systems si începând cu 1990 si în România unde a realizat peste 50.000 m² de astfel de constructii.

  
Echipa firmei noastre, specializata în Luxemburg, realizeaza: consultanta tehnica, evaluare, proiectare si executie pentru constructiile tip ASTRON. Sistemul flexibil de constructii ASTRON ofera posibilitatea evaluarii rapide a oricarui tip de configuratie prin intermediul programului, de proiectare asistata, CYPRION, Allplan si Nemetschek.

  La cererea beneficiarului firma noastra asigura antrepriza generala.

  Toate acestea au la baza experienta dobândita în domeniul constructiilor, combinata cu inventivitatea, perseverenta si mândria lucrului bine facut.

  Într-o lume în care competitia devine uneori salbatica, din respect fata de clientii nostri, calitatea este considerata prioritara profitului.


Vom fi întotdeauna partenerul loial ce vine în întâmpinarea dorintelor dumneavoastra cu propuneri constructive si solutii ce vor conduce catre o reala satisfactie. Prin alegerea societatii noastre, alegeti siguranta, bunul gust si succesul.


©2003 Toate drepturile sunt rezervate ROMDECOR
Inside Communication